Naše
Reference.

DOBRO JE ZNATI da postoji netko kome
možete vjerovati.

dots
solar cells

S više od 1000 projekata u javnom i privatnom sektoru Republike Hrvatske, SOLARIS PONS grupa zauzima vodeće mjesto na polju opskrbe solarnom energijom.

U primarnom su fokusu solarni projekti svih veličina i namjena, kao i baterijski sustavi za skladištenje energije te mreža punionica za električna vozila.

Projektiranje, financiranje, gradnja, i održavanje tehnologija obnovljivih izvora energije, osnovne su djelatnosti grupe.

Pogledajte cijelu
Listu referenci.

U SOLARIS PONS grupi, ponosni smo na iznimnu kvalitetu naših projekata. Naša predanost izvrsnosti nadilazi vrhunsku tehnologiju koju koristimo i održiva energetska rješenja koja nudimo. Shvaćamo da je povjerenje najvažnije pri donošenju odluke o prelasku na solarnu energiju, zato vas potičemo da istražite bogatstvo referenci koje smo prikupili tijekom godina.

Kada odaberete SOLARIS PONS za svog partnera, ne ulažete samo u svjetliju, održiviju budućnost - pridružujete se rastućoj zajednici zadovoljnih kupaca. Ove reference dokaz su naše predanosti ispunjavanju naših obećanja. Vjerujemo da prava snaga solarne energije leži ne samo u tehnologiji, već i u vezama koje gradimo i povjerenju koje stječemo.

Pogledajte cijelu listu naših referenci pritiskom na button ispod.