Eksperti
obnovljive energije.

DOBRO JE ZNATI da postoji netko
s potrebnom ekspertizom.

dots
solar worker

SOLARIS PONS je vodeća grupa u Hrvatskoj na području projektiranja, financiranja, gradnje, upravljanja i održavanja projekata u domeni obnovljive energije. U primarnom su fokusu solarni projekti, baterijski sustavi za skladištenje energije te mreža punionica za električna vozila.

Više od 80 eksperata na polju obnovljive energije predstavlja najveću vrijednost SOLARIS PONS grupe. Mi smo na prvom mjestu suigrači. Naš je mentalitet suradnički i tako pristupamo svakom projektu. Samo usvajanjem načina razmišljanja 'mi, ne ja' možemo graditi ispravne odnose - unutar naše grupe i izvan nje - kako bismo premašili ciljeve klijenata i ojačali naše odnose na tom putu.

Primarni fokus

power plant

Solarne elektrane
na krovu, na zemlji, na vodi.

Najbogatijima nas čini energetsko iskustvo s temeljima u gradnji solarnih elektrana. SOLARIS PONS grupa potpuno samostalno i neovisno izvodi opseg svih solarnih usluga. Pomno se prati i kontrolira svaka faza projekta u svrhu garancije maksimalne učinkovitosti po klijenta.

batteries

Baterijski sustavi
za skladištenje energije.

Skladištenje energije je budućnost. Za nas je obnovljiva energija konstanta, a ne varijabla. SOLARIS PONS jamči isporuku provjereno najkvalitetnijih i najpouzdanijih baterijskih sustava za skladištenje energije. Očekujte najbolju tehnologiju koju svijet i tržište danas poznaje.

chargers

Punionice
za električna vozila.

Mreže brzih punionica za električna vozila na području Republike Hrvatske također su u primarnom fokusu SOLARIS PONS grupe. Potpuno kompatibilni sa svim glavnim proizvođačima električnih vozila, naši punjači velike snage pružaju brzo i učinkovito punjenje iz naših solarnih elektrana, po najnižim cijenama u zemlji.