Fokus na
svakog zaposlenika.

DOBRO JE ZNATI da postoji netko
tko vjeruje u vrijednosti.

dots
solar field

Zanima vas kako bi vaša karijera mogla izgledati u SOLARIS PONS grupi? Kao eksperti obnovljive energije, uvijek smo usmjereni ka budućnosti. U našoj grupi je pomicanje gore i desno fokus za svakog zaposlenika. Označava učenje, rast i razvoj.

SOLARIS PONS grupa pruža maksimalnu podršku zaposlenicima tijekom njihovog karijernog puta. Okrenuli smo tipičnu organizacijsku shemu naopačke. Usredotočeni smo na našu liniju fronta, a nadređeni služe svojim timovima kako bi osigurali da svatko ima ono što mu je potrebno za uspješnost posla kojim se bavi.

power plant

Vrhunska obuka

batteries

Jasan fokus na klijente, zajednicu i suradnju.

chargers

Dajte energiju svojoj karijeri.

Naši programi obuke omogućuju postizanje profesionalnih ciljeva i rast unutar SOLARIS PONS grupe. Naša timski orijentirana kultura osigurava praktičnu obuku i mentorstvo od iskusnih profesionalaca na području obnovljive energije.

SOLARIS PONS grupa formira vrhunske timove kako bi vrijednosti koje se pružaju klijentima doživjele svoj maksimum.

Projektiramo, financiramo, gradimo, upravljamo, održavamo, ali ono što je najvažnije, zajedno pomažemo našim klijentima, partnerima i zajednicama da nadmaše svoje ciljeve.

Kada radite na polju obnovljive energije, dajete izravan doprinos zdravlju i održivosti okoliša.

Prijavi se za rad.

Pišite nam, možda pripadate SOLARIS PONS grupi, a da ne znate.

Ovime potvrđujem da sam pročitao PRAVILA PRIVATNOSTI i da svjesno dajem svoje podatke kako bi mi SOLARIS PONS mogao odgovoriti na moj zahtjev za posao i samo u tu svrhu.